Saturday, 31 December 2011

YEAR END SALE!!!!!

Good news!!!
Kami akan mengadakan year end sale! semua brooch yang ada akan dijual dengan harga yang SUKAR UNTUK DIPERCAYAI!!! SMS kami!

Thursday, 29 December 2011

Hi!!!!!!! more 2nd hand novels are coming..

allloooo!!!
lame dah x write something kat sini. Actually kami bercuti last week. so, semua activity kami stop for a while. Just nak inform...kami akan upload novel lagi maybe weekends ni....stay tune, babeh!!!

Tuesday, 20 December 2011

ehem....:)

saje je..tak tahu nak tulis apa..just a big thank you to all of you out there yg selalu bersama kami dan sgt2 sporting...minta maaf if sms yg dihantar agak lewat kami reply ( tapi x pernah lewat lebih dr 1 jam kot) sbb kami skrg sgt2 busy dengan urusan di sekolah...al maklum la...mcm2 meeting kena attend walaupun skadar tukang tepuk tangan...hihihi..anyway thanks and harap anda semua berpuas hati...those yg belum order..cepat2 order yer...rugi!!!! x salah sekali sekala manjakan diri...:)

Sunday, 18 December 2011

Happy Shopping and Tq..

to all viewers...
Mula2 skali...thanks sbb sudi visit, jalan2, jenguk2 blog kami. Juga thanks pd yg dah sms kami untuk order, n sorry pada yg dh terberkenan kt brooch or bracelet yg dh SOLD...:(

Kami cuba nak bagi semua viewers happy...:) lau berkenan, just sms kami or inbox jer FB kami, InsyaAllah kami akan response ASAP.

Cepat2 buat pilihan...

Kenapa brooch @ bracelet Korea?
Yesss...harga nya mmg lebih mahal dari brooch yg dijual dr China or Thailand. tapi..:
a. sgt berkualiti
b. batu permata yg berkilat dan tahan lama.
c. jarum yang tajam dan tidak merosakkan tudung..

so...belum cuba belum tahu...cepat...insyaAllah anda akan happy!!!!!

Saturday, 17 December 2011

Syukur....:)

As salam....
Syukur....pagi ni at 2am..kami berjaya upload kan semua kategori barang dalam blog ni.
Untuk pengunjung2 blog yang berminat untuk membeli brooch pearl...klik je KOREAN BROOCH - PEARL. Bagi yang nk tengok dangling..klik je..KOREAN BROOCH DANGLING... gitu lah ..senang je. Semua kami dah upload...pearl, dangling, big size brooch ,medium size brooch dan bracelet. Pastikan kawan2 klik pada gambar untuk dapatkan imej yang lebih jelas....cepat2 pilih dan pm atau sms kami. Sape2 yang membeli lebih dari RM150.00..anda akan menerima cenderahati dari Korea dan juga kos penghantaran adalah percuma....apa lagi....beli! beli! Lupa..Lupa...kepada kawan2 yang dh shopping dgn kami secara 'live' semalam dan hari ni....thanks...seronok yer dpt brooch n bracelet cantik...anda happy...kami puas hati....:) mmmuaahhh

Friday, 16 December 2011

Special gift....:)

mana brooch? klik saja kt Korean brooches ~ pearl.. ni anak sulung kami sebelum design yang lain2 kami upload insyaAllah esok. Untuk makluman pengunjung2 setia kami..Kami sediakan hadiah istimewa dari Korea khas untuk 10 orang pertama dengan belian melebihi RM150.00. Disamping itu, kos penghantaran juga adalah percuma.So, apa lagi...cepat2 rebut peluang keemasan ini...:)..jangan tunggu lama2 nnt dibeli orang...chewahhh...and again, happy shopping!!!!! mmuahhh...klik di gambar untuk dapatkan imej yang lebih jelas.

info lagi...

friend....:)
untuk mendapatkan imej yang lebih jelas, besar, clear dan sebagainya...sila klik pada gambar..ingat yer...BROOCH PEARL dah ada....:)

Knock! knock! knock!

Yuhhhuuuuuuuu.... are you ready for pearl??? hihihi...just click at Korean Brooches~ pearl....our first baby for the first stage of our journey...more brooches are coming...just stay with us..

kami akan upload DANGLING igauan wanita yang mementingkan imej dan penampilan diri..., BRACELET yang menjanjikan keanggunan  sejagat, BIG SIZE BROOCH yang mebangkitkan aura si jelita dannnnnn MEDIUM SIZE BROOCH untuk semua wanita - wanita comel, ayu dan elegan....mmmuahhhhhh....stay tune..

Thursday, 15 December 2011

Don't worry...:)

As salam...ingat tak gambar brooch banyak2 yang kami upload semalam...? Actually gambar tu secara lintas langsung sahaja...just nak tunjuk brooch n bracelet yang kami baru ambil dari KLIA. Malam ni dan esok kami sambung shooting dan akan terus upload gambar brooches dan bracelet satu persatu dengan harga sekali...:)

shooting time!!

allo.. hari yg sangat sibuk tapi happy..sibuk nak pos and reserve novel2 yang dah ada tuannya dan juga sibuk untuk shooting gambar brooch dan bracelet..sgt2 teruja...cantik sangat..insyaAllah paling awal malam ni atau pagi esok kami akan upload gambar brooch dan bracelet..thanks pada semua yang rajin menjengah blog kami...kami janjikan yang terbaekkk untuk semua...mmmuahhhh

Good Morning !!!

semoga hari ni hari yang ceria dan membawa seribu keberkatan...terima kasih kerana mengunjungi blog kami..:)mmuahhh

Wednesday, 14 December 2011

jommmm baca novel...

Hallloooooo!!!!

Untuk malam ni...kami dah uploadkan 12 buah novel terpakai...so, kepada peminat2 novel...jommm..layan...sila klik di "2nd hand novels"...

sebelum tu....tunggu kilauan korea...!!!! wachhaaaa!!!!

Kilauan Korea....:)


Ehem ehem...arghhhhh...silau mata ku!!! hihihi...berlakon sekejap.. kami tengah bekerja keras untuk mengasingkan brooches dan bracelet nih...insyaAllah esok kami akan start shooting...ada hadiah istimewa untuk early birds..esok kami akan umumkan...tngguuuuuuuu....mmmmuaaahhhh...

Monday, 12 December 2011

assalamualaikum and gud moning sumer..kami masaih dlm proses mencari dan memilih supplier utk kids wear..nk dptkan barangan yg comey2 with reasonable price..kami memahami kehendak dn keinginan anda kerana kami juga adalah IBU, MAMA..harap dpt terus bersabar dn menyokong kami..salam ukhwah...
gud morning sumer..dear all,kami ni masih dlm proses mencari dan memilih supplier utk kids wear..nk dptkan yg comey2 and reasonable price..kami memahami kehendak dn keinginan anda kerana kami juga adalah IBU,MAMA..harap dpt bersabar yer..

Sunday, 11 December 2011

TERIMA KASIH....

Assalamualaikum and Salam 1 Malaysia..

Terima kasih yang tak terhingga kpd sume viewers..yg sangat setia mengikuti blog kami dan yang baru jengah2 thank u very much..kami hargai sokongan anda..teruskan memberi sokongan kpd kami..ha,jgn lupa nantikan kemunculan brooches yer..ari selasa kami akan ke KLIA utk ambil brooches tu..and kami akan upload a.s.a.p kepada anda sumer..TUNGGU...TERUSKAN KESETIAAN ANDA SEMUA..MMMUUUAHHH...

Saturday, 10 December 2011

Tunggu......!!!!!

Hi there...emmm..we are counting..saturday, sunday, monday nnnnn tuesday!!!! Yes..Tuesaday!! We are going to pick up the brooches and bracelets at KLIA ....yezzzaaaa... Thanks to all our friends that keep on supporting us...love you all..muahhhh...:)

Thursday, 8 December 2011

Sorry...:(

as salam..
first SORRY..
why?
kami pun x sure kenapa...tapi kalau tgk kt followers...dah kosong..soooo sorry pada kawan2 yang dh follow blog kami...leh la join balik ek? sorry...

Wednesday, 7 December 2011

Pengumuman...:)

Salam ukhwah untuk semua...

First..thanks a lot sebab sudi jengah blog kami...:) sangat appreciate it. Sambil2 tengok blog kami, sila like page dan add kami di FB..:) 

Good news..kami akan tambah produk iaitu Bracelet dari Korea..so..TUNGGUUUUUU!!!!

Saturday, 3 December 2011

Introducing the owner of the blog.....jeng jeng jeng...Hanim And Nani.....


Hi friend....kami ni still baru dalam bidang blog2 ni....tapi x pe..tak cuba tak tahu kan?kan?kan? ni try dulu upload gambar owner blog dulu...:) sweet x? ahaks....sooner or later..kami akan post novel terpakai yg murah tapi best!!!!!! chow! as salam..

Fasa 1...

InsyaAllah Hanim And Nani akan upload Novel2 terpakai ( tp masih cantik n elok tau)..:) then, paling lewat..16 December 2011...kami akan upload brooch original dari Korea...sapa cepat dia dapat!!!!! aummmm....pasal branded kids wear..kami masih dalam peringkat mencari dan memilih harga yang 'reasonable' dan comey2...:) salam ukhwah... 

Assalamualaikum and Hi...

Testing...testing...ini adlh cobaan yg pertama..sekadar nk mencuba,x salah kan?kerana kalu x cuba,kita takkan tahu keupayaan @ bakat yg kita ada..tu yg kena gali,korek sedalam2 nya...percubaan harus diikuti dgn usaha juga..usaha mesti berlipat ganda insyaallah berjaya...Utk semua yg sudi membaca,terima kasih dan diucapkan SELAMAT DATANG...