Saturday, 17 December 2011

Syukur....:)

As salam....
Syukur....pagi ni at 2am..kami berjaya upload kan semua kategori barang dalam blog ni.
Untuk pengunjung2 blog yang berminat untuk membeli brooch pearl...klik je KOREAN BROOCH - PEARL. Bagi yang nk tengok dangling..klik je..KOREAN BROOCH DANGLING... gitu lah ..senang je. Semua kami dah upload...pearl, dangling, big size brooch ,medium size brooch dan bracelet. Pastikan kawan2 klik pada gambar untuk dapatkan imej yang lebih jelas....cepat2 pilih dan pm atau sms kami. Sape2 yang membeli lebih dari RM150.00..anda akan menerima cenderahati dari Korea dan juga kos penghantaran adalah percuma....apa lagi....beli! beli! Lupa..Lupa...kepada kawan2 yang dh shopping dgn kami secara 'live' semalam dan hari ni....thanks...seronok yer dpt brooch n bracelet cantik...anda happy...kami puas hati....:) mmmuaahhh

No comments:

Post a Comment