Thursday, 15 December 2011

Don't worry...:)

As salam...ingat tak gambar brooch banyak2 yang kami upload semalam...? Actually gambar tu secara lintas langsung sahaja...just nak tunjuk brooch n bracelet yang kami baru ambil dari KLIA. Malam ni dan esok kami sambung shooting dan akan terus upload gambar brooches dan bracelet satu persatu dengan harga sekali...:)

shooting time!!

allo.. hari yg sangat sibuk tapi happy..sibuk nak pos and reserve novel2 yang dah ada tuannya dan juga sibuk untuk shooting gambar brooch dan bracelet..sgt2 teruja...cantik sangat..insyaAllah paling awal malam ni atau pagi esok kami akan upload gambar brooch dan bracelet..thanks pada semua yang rajin menjengah blog kami...kami janjikan yang terbaekkk untuk semua...mmmuahhhh

Good Morning !!!

semoga hari ni hari yang ceria dan membawa seribu keberkatan...terima kasih kerana mengunjungi blog kami..:)mmuahhh