Wednesday, 18 January 2012

'like' page kami yer...

as salam...friends.. stok baru untuk brooch akan sampai selepas CNY....:) sile 'like' page kami yer...:)

Friday, 6 January 2012

Sale!!!!!!!!!!

Blog kami dah berwajah baru!!! cantik x??? hihihi..sempena tahun baru...blog kami dah berwajah baru dengan azam baru untuk bagi servis yang terbaik untuk pelanggan setia kami..jaminan kualiti yang terbaik dengan harga yang berpatutan insyaAllah....oh ya,...berbalik pada SALE...chewah..sume dah senyum...di blog kami dah tambah satu lagi pagi untuk jualan PENGHABISAN STOK untuk brooch. dan untuk belian yang MELEBIHI RM50 penghantaran adalah PERCUMA....so...apa tunggu lagi...:::::))))) di FB Hanim Nani juga ada promosi jualan penghabisan stok kami...:)

jualan penghabisan stok..

as salam.. semua pengunjung blog hanim nani....
kami sedang mengadakan jualan penghabisan stok untuk brooch dari Korea...:) boleh tengok di FB kami..:)

Tuesday, 3 January 2012

dah ade di FB

as salam...jika kawan2 susah nk order di blog..boleh terus ke FB kami... saya dah upload sume gambar kids wear kt FB...makacih...:)

as salam..

emm...esok dah nk sekulah...so..apa kata tengok2 blog kami dulu..:) takkan beli baju sekolah je...baju jalan2? baju baby? ha!!!! kan dh angguk tu..kami dah upload ' branded kids wear'..kalau berminat, boleh sms utk order. Untuk brooch...skali lagi..KAMI SEDANG BUAT JUALAN HARGA RUNTUH!!!! sila shopping yer...:) kami juga baru upload novel terpakai...:) so..apa tunggu lagi? penggemar2 novel!!!!! serang!!!!

Saturday, 31 December 2011

YEAR END SALE!!!!!

Good news!!!
Kami akan mengadakan year end sale! semua brooch yang ada akan dijual dengan harga yang SUKAR UNTUK DIPERCAYAI!!! SMS kami!

Thursday, 29 December 2011

Hi!!!!!!! more 2nd hand novels are coming..

allloooo!!!
lame dah x write something kat sini. Actually kami bercuti last week. so, semua activity kami stop for a while. Just nak inform...kami akan upload novel lagi maybe weekends ni....stay tune, babeh!!!

Tuesday, 20 December 2011

ehem....:)

saje je..tak tahu nak tulis apa..just a big thank you to all of you out there yg selalu bersama kami dan sgt2 sporting...minta maaf if sms yg dihantar agak lewat kami reply ( tapi x pernah lewat lebih dr 1 jam kot) sbb kami skrg sgt2 busy dengan urusan di sekolah...al maklum la...mcm2 meeting kena attend walaupun skadar tukang tepuk tangan...hihihi..anyway thanks and harap anda semua berpuas hati...those yg belum order..cepat2 order yer...rugi!!!! x salah sekali sekala manjakan diri...:)

Sunday, 18 December 2011

Happy Shopping and Tq..

to all viewers...
Mula2 skali...thanks sbb sudi visit, jalan2, jenguk2 blog kami. Juga thanks pd yg dah sms kami untuk order, n sorry pada yg dh terberkenan kt brooch or bracelet yg dh SOLD...:(

Kami cuba nak bagi semua viewers happy...:) lau berkenan, just sms kami or inbox jer FB kami, InsyaAllah kami akan response ASAP.

Cepat2 buat pilihan...

Kenapa brooch @ bracelet Korea?
Yesss...harga nya mmg lebih mahal dari brooch yg dijual dr China or Thailand. tapi..:
a. sgt berkualiti
b. batu permata yg berkilat dan tahan lama.
c. jarum yang tajam dan tidak merosakkan tudung..

so...belum cuba belum tahu...cepat...insyaAllah anda akan happy!!!!!

Saturday, 17 December 2011

Syukur....:)

As salam....
Syukur....pagi ni at 2am..kami berjaya upload kan semua kategori barang dalam blog ni.
Untuk pengunjung2 blog yang berminat untuk membeli brooch pearl...klik je KOREAN BROOCH - PEARL. Bagi yang nk tengok dangling..klik je..KOREAN BROOCH DANGLING... gitu lah ..senang je. Semua kami dah upload...pearl, dangling, big size brooch ,medium size brooch dan bracelet. Pastikan kawan2 klik pada gambar untuk dapatkan imej yang lebih jelas....cepat2 pilih dan pm atau sms kami. Sape2 yang membeli lebih dari RM150.00..anda akan menerima cenderahati dari Korea dan juga kos penghantaran adalah percuma....apa lagi....beli! beli! Lupa..Lupa...kepada kawan2 yang dh shopping dgn kami secara 'live' semalam dan hari ni....thanks...seronok yer dpt brooch n bracelet cantik...anda happy...kami puas hati....:) mmmuaahhh